Brand-Page_GrownAlch

day-cream-camellia-_-geranium-blossom_02

For et par uger siden var jeg forbi Stylepaste – Århus’ bedste og mest eksklusive butik, hvor jeg fik en hurtig snak med ejeren – Thomas, om deres beauty produkter. Stylepaste vokser sig bigger and better hver dag, og nu også med eksklusive beuaty brands som blandt andet Antica Farmacia, Francis Kurkdjain og Grown Alchemist (I kan se alle brands her). Lige nu skal det handle om det sidste mærke, for jeg fik nemlig lov til at prøve deres Hydra-Repair Cream, som er en dagcreme til alle hudtyper.

 Grown Alchemist er en fantastisk serie af økologiske hudplejeprodukter, baseret på naturlige ingredienser, som genopbygger hudens collagenniveau og styrker fornyelsen af elasten. Jeg må sige at jeg er rigtig imponeret over cremen. Som I ved, har jeg meget tør hud, og da dagcremen her er til alle hudtyper, havde jeg ikke regnet med at den ville fugte meget som den gør. Konsistensen er let, blød og super plejende. Duften er Kamille- og hybenolie, og den dufter super lækkert og rent!

Stylepaste skriver:

”Kamille- og hybenolie indeholder dyrebare phytosteroler, der synligt forbedrer hudens fugtighed. Polysaccharider fra aloe vera revitaliserer, triglycerid fra jojobaolie opretholder den naturlige balance, sukkerrør er velegnet til at reparere skadet hud, mens hvidtjørn frigiver flavonider, der forfiner hudens fremtoning.”

Læs mere om Grown Alchemist på Stylepastes hjemmeside, og læs hele historien bag det lækre brand. Næste gang jeg skal prøve produkter fra Grown Alchemist, bliver det helt sikkert deres Regenerating Natcreme og Deep Cleansing Masque – to produkter der kunne gøre underværker for min hud!

Grown Alchemist Hydra-Repair Day Cream Camellia & Geranium, 65 ml. 270 kr.