pink-valentines-day-makeup-lead-1000

Små øjne har aldrig været særligt eftertragtet. Men hvad kan man gøre, hvis man fra naturens side af er ikke født med store babydoll-øjne? – Heldigvis er der noget at gøre, og produkter at hente.

Concealer
Påfør din concealer på dine øjenlåg, for at neutralisere de blå og røde toner. Det er en god base til de næste steps.

Brun eyeliner
Påfør en eyeliner i en mild brun farve langs din øjenvippekant. Lav gerne en lille flick for enden af øjet, for at give en cateye effekt! Altid brug brune nuancer når dine øjne er på den mindre side.

Nude eyeliner
En nude eyeliner er din bedste ven i kampen for både større og friskere øjne. Påfør den nude-eyeliner på den nederste våde vippekant. Eyelineren vil straks gøre, at dit øje syner større og mere åbent. Det giver illutionen af ‘mere øje’. Vælg en nude liner, og ikke hvid.

Skygge i globelinjen
Læg  lidt mørkere øjenskygge ved øjets globlinje. Jeg foretrækker at bruge min bronzer, da den er varm i nuancen. Påfør farven med en stor blød øjenskyggepensel, og blend øjenskyggen godt ind i globelinjen.
Den mørke øjenskygge vil give øjet dybde og få dine øjne til at syne mere markerede og fremstående.

Highlighter
Påfør en highlighter i den inderste øjenkrog og ved brynbenet. Highlighteren vil fange lyset og dermed få dine øjne til at syne mere åbne. Highlighter får dig til at se vågen og frisk ud.

Mascara
Jo længere dine vipper er, jo mere opmærsomhed vil dine øjne få. Jeg elsker YSL Baby Doll mascara, da det er den mascara der giver mig allermest længde og skiller vipperne SÅ smukt! En øjenvippebukker er også et must. Øjenvippebukkeren vil bøje din vipper og få dem til at syne af mere. 

Her viser Nikkie Tutorials hvordan man bukker sine vipper bedst!