GLow

Strobing er måske ikke et ord, du er stødt på før, men bestemt en teknik der er værd at kende til – især hvis du er vild med idéen om contouring. Strobing (aka highlighting), var en af de største makeuptendenser i 2015, og det bliver mindst lige så stort i 2016. Stjerner som Kendall Jenner, Kim Kardashian og Gigi Hadid har længe været glade for strobing, der får dem til at lyse endnu mere op på den røde løber.

Strobing går ud på at lægge din highlighter ved de dele af ansigtet, som du gerne vil fremhæve.

Disse steder skal du strobe;
I øjenkrogen
Helt øverst på kindbenet
Under og over øjenbrynet
Næsetip eller næsebenet
Amorbuen.

Ovenfor ser i mine 3 yndlings highlightere.

Screen-Shot-2015-07-08-at-7.22.16-PM1-e1436398465793

MAC Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle
Smuk highlighter, der passer til alle hudtoner. Soft & Gentle er en smuk guld champagne farve, der får huden til at lyse op! Påfør med let hånd, da den er fuld af pigment – eller gør som mig, og lys om kap med solen 😉

Bobbi Brown Shimmer Brick – Bronze
Bronze er til mine lidt mørkere piger, der leder efter et smukt skær. Det er den perfekte highlighter til dig med lidt farve i huden, der ikke er bange for at lyse op. Jeg elsker selv min Shimmer Brick, og bruger den dagligt. Shimmer Bricks er et to i en produkt, hvilket vil sige at den både kan bruges som øjenskygger og highlighter. Den findes selvfølgelig også i andre farver end bronze, så der er noget for alle! Er du lysere i hudtonen, vil jeg foreslå; Pink, Rose eller Nectar.

MAC Lustre Drops – Sun Rush
Lustre Drops er perfekt til en tør hud som min, eller til dig der ikke er bange for at se lidt ‘våd’ ud i ansigtet. Lustre Drops kan blandes i din foundation, eller påføres som dit sidste step, med fingeren eller en børste. Perfekt til at varme dit ansigt lidt op, her i de kedelige vinter dage!