Den sidste uges tid har været langtrukken, med sygdom, lange skoledage og ingen adgang til bloggen. Som nogle af jer måske har bidt mærke i, har jeg ikke postet noget siden tirsdag sidste uge. Jeg har været forsøgt hacket, og har derfor ikke kunnet logge ind, og lave indlæg til jer. Det er selvfølgelig rigtig træls, men nu er jeg tilbage, fyldt med nye idéer og fede indlæg.

Som skrevet ovenfor, har jeg været syg de sidste par dage, og har derfor simpelthen ingen overskud haft. Energien har bare ikke strakt til alt for tiden, hvilket nok har forsaget lidt stress, og dermed tæret på immunforsvaret. Dog føler jeg, at i takt med at solen stille og roligt pipper frem, bliver trætte morgenener lidt mere overskuelige, og lange dage nemmere at komme igennem. Ih, hvor jeg ser frem til sommer, sol og bikinier. 

Denne weekend skal forhåbenligt bruges sammen med min kæreste, og måske noget veninde-hygge lørdag. Jeg ville også elske at komme en tur til Århus, og nyde det (forhåbenligt) gode vejr, med lidt shopping og god mad. 

En lille update fra mig, der endelig er tilbage på bloggen!
Billederne ovenfor er fra varmere sommerdage, jeg pt. drømmer mig tilbage til.