I dag kickstarter vi min nye serie her på bloggen “Sund til sommer”, med en lille bikini guide. Nu tænker du måske: “Jamen hvad har det med sundhed at gøre?”. Serien er udtænkt til handle om sundhed, men også krop og velvære, og selvfølgelig beauty. Det at føle sig godt tilpads i sin bikini her til sommer, hopper fint indunder den kategori, at have det godt med sig selv og sin krop.
Denne bikini guide er 1/3, da det jo ikke kun er bryster, men også resten af kroppen vi kigger på, når vi køber en bikini. 

Guiden i dag er opdelt efter bryststørrelser, da det kan være en kamp af finde den rigtige bikini, til ens størrelse bryst. Jeg ved selvfølgelig godt at der findes mange flere størrelse bryster end 3, men håber alligevel at dette kan bruges, som et udgangspunkt.  


Mindre bryster
Mindre Bryster er noget rigtig mange unge kvinder har. Selvom der nødvendigvis ikke er meget at gøre godt med, handler det om at fremhæve det man har, og embrace it. En bikini med push-up i ville som udgangspunkt være en god ide, hvis du ønsker lidt ekstra kavalergang, eller at forstørre udseendet af din barm. Hvis du ikke er til push up, er en Balconnete bikini ideel, da den indrammer brystet, giver en masse form og løfter. Ligemeget hvor nærmest fladbrystet du er, giver den lidt ekstra udadtil, uden en masse fyld. 
Triangl Confetti Garden – Midnight Deligt
Billligere alternativ (anderledes udseende)


Medium Bryster
Piger med medium bryster er så heldige, at de nærmest kan bære hvilken som helst bikinitop, uden at skulle tænke mere over det. Derfor handler det i denne kategori mere om hvad man foretrækker, og om man vil fremhæve, forstørre eller dække lidt til. Jeg har valgt en bikini der gør lidt at det hele. Den giver et rigtig flot løft til brystet, samtidigt med at den har mere aflukket midte, end en klassisk Triangl bikini. Derudover er der skrald på sommerfarverne, der kommer til at fremhæve en brun kulør, på bedste vis.
Triangl Estella – Blush
Billigere alternativ (anderledes)


Store Bryster
Piger med store bryster, kan have svært ved at finde bikinier. I nogle tilfælde fordi de har brug for en stor top og en lille bund, men især fordi der er brug for noget ekstra hold og støtte. Poppy bikinien fra Traingl støtter større bryster rigtig godt, giver et pænt løft, og holder tøserne på plads. Modellen er faktisk den samme som set øverst. Det er en perfekt strand-bikini, da den fungerer som en klassisk stropløs til tanning, og holder det hele på plads med stropperne, når du vil en tur i vandet. Igen, en masse knald på farven, der spiller super godt med en tan.
Triangl Poppy – Peach Soda
Billigere alternativ (anderledes udseende)