vogue_paris-august_2016-arizona_muse-by-ben_hassett-03

Testet:
Tandblegning hos Signe Heindorf Clinique.

Hvad går det ud på?
Hos Signe Heindorf Clinique bruger de Smile effect til at blege tænderne med, som er en mildere from for blegning end hvad de ville have brugt hos tandlægen, da behandlingen er en kosmetisk tandblegning. Dvs. at produktet hurtigt og effektivt fjerner misfarvninger og bringer dine tænder tilbage til en helt naturlig hvid nuance. Hvor hvide tænderne kan blive ved en tandblegning, afhænger selvfølgelig af farven på dem, fra før de blev misfarvet.

white

Fordele ved kosmetiks tandblegning?
En kosmetisk tandblegning er meget mere skånsom ved tænderne end hvad de bruger hos tandlægen, hvilket betyder at du slipper for bivirkninger som fx. isninger i tænderne.  

Ulemper?
Det er ikke det mest behagelige jeg har prøvet, da man har munden åben i 21 minutter (i etapper).  Dermed får man kramper i kæberne og bliver lidt kvalt i sit eget spyt – men det må man jo tage med. Det er også lidt en dyr fornøjelse.

Hvor ofte skal det gøres?
Tandblegningen holder i op til et år, men jeg blev foreslået at gøre det hvert halve år for optimal vedligeholdelse . 

teeth

Oplevelsen:
Oplevelsen var super fin og selvom at det ikke var super behageligt, kom man hurtigt igennem det. Mine tænder lå allerede i den hvide kategori da vi startede, med jeg gik alligevel fra en farve 12 til en farve 6 (vist på billedet). 
Klinikken var super lækker og lå et lige midt på Kongens Nytorv, hvilket var så skønt for en som mig, der ikke altid er lige god, til at finde rundt i København 😉 

Tip?
Sørg for ikke at have nogle store planer 48 timer efter behandlingen, da du ikke må spise noget med naturlig farve i, som fx. rødbeder eller karry. Det var ikke noget jeg havde tænkt på før behandlingen, men de gav mig en seddel med, hvorpå der stod nogle alternativer til hvad jeg kunne spise i løbet af de næste 48 timer. 

Pris?
Prisen for behandlingen ligger på 995 kr. Se hele Signes prisliste
her.