Gisele-Bundchen-Vogue-Italy-June-2013-beauty-1

Embryolisse Lait-Créme Fluide, 500ml, 299kr
Alle hudtyper

Du kender måske den klassiske hvide og blå creme fra franske Embryolisse? Jeg har fornyligt fået den her lækre lotion ind af døren, og har genfundet min kærlighed til det lækre mærke. Lækker let body lotion, der fugter i dybden og holder din hud fugtmættet – hele dagen! Et must til dig med sensitiv hud, der har svært ved at finde en creme der ikke slår dig ud, eller dig der elsker en stor tube creme, der kan bruges til hele familien. 

Embryolisse_Lait_Cr_egrave_me_Fluide_500ml_1394104884

*

Juhldal Wonderlotion No.5, 500ml, 199kr
Alle hudtyper

Wonderlotion no. 5 er baseret på forskellige urter og olier, der beroliger og plejer huden i dybden. Med et højt indhold af abrikosolie og aloe vera, fugtmætter den huden hele dagen. Konsistensen er super let – næsten flydende. Igen, perfekt til dig der er vild med de store tuber, der kan anvendes til hele familien.

 juhldal-wonderlotion-no-5-500-ml-1

*

Moroccan oil Body Butter, Fleur de Rose, 190ml, 425kr
Alle hudtyper / Tør

Moroccan oil vandt i år en Beauty Award, for deres lære kropsserie, i kategorien ‘Årets Serie’. I blandt var den her Rose Body Butter, og jeg kan helt sikkert se hvorfor den var med til at trække sejren hjem. Argan- og granatæbleolie kombineret med kakao- og mango butter, sørger for at huden er blød og fugtmættet dagen ud. Kan klart anbefales til os med lidt tørrere hud, eller til jer – der som mig, elsker duften af rose!
Fåes i 3 forskellige dufte. 

7290014827820-1

*

Badeanstalten Kropsolie, 100ml, 159kr
Alle hudtyper

Badeanstaltens kropsolie med mandeloile og appelsin, er den seneste tid gået hen og blevet en favorit.
Fugtgivende, pleje og efterlader huden gennemfugtet, uden en træls fornemmelse. Med mandelolie og andre nærende planteolier, udtræk af beroligende kamille og en varm og frisk duft af æterisk appelsinolie. Helt klart et must, hvis du elsker en god kropsolie – og så dufter den super dejligt.

5704989420044-1