tumblr_mtlj19bPPi1rrns0oo1_1280

Sommerklare negle kommer desværre ikke af sig selv, selvom det er noget vi alle gerne vil have. Derfor deler jeg i dag guiden til de perfekte lakerede negle, med 6 nemme step. Jeg er selv storforbruger af Depend Cosmetics og Appeal4, der begge laver toplækre produkter inden for både neglepleje og lakker.

Drømmer du også om smukke negle? Følg guiden, og opnå smukke resultater nemt og hurtigt.

Nail

Lakeringsguide:

Sæt små 30 minutter af, så tiden er der, til at du kan få et smukt og langtidsholdbart resultat.

*

Sid indenfor. Vind, varme og neglelak er en dårlig kombination og medfører, at lakken ikke hærder ordentlig.

*

Påfør altid lak i tre lange strøg: Et på midten af neglen og et på hver side, så du undgår, at det bliver klattet eller for tykt.

*

Start altid med underlak. Det kan virke unødvendigt, men lakken holder bare SÅ meget bedre, og du beskytter neglene mod misfarvning.

*

Gå altid efter to lag lak. Det første lag skal være supertyndt, så her skal du ikke have meget lak på penslen, selv om det ikke er pænt ved første øjenkast. Lag nummer to kommer du også tyndt på, men med en anelse mere lak, så neglen bliver fuld dækket.

*

Afslut med overlak, som får den smukkeste glans frem. Jeg kan klart anbefale Depend 7 day top coat, da den har en gelefølelse og har topglans.

*

// Depend Cosmetics 7 day lak // Depend Cosmetics 7 day Start kit // Depend Cosmetics 3-Step Nail Care Kit // Appeal 4 Neglelak // Appeal 4 Nude Nail Booster //

Indlægget indeholder affiliate links