emily-didonato-by-david-sims-for-vogue-paris-february-2014-4

Kom det pludselige forårsvejr også lidt bag på dig? Det gjorde det i hvert fald her, og jeg var slet ikke klar til at skulle gå solen i møde – hverken i forhold til makeup eller solfaktor. En farvet dagcreme, eller Tined Moisturizer som de fleste hedder, er dagcreme, solbeskyttelse og foundation i én. Whats not to love?
Husk jeres SPF disse varme dag – vi skulle jo nødig gå hen og få pigmentpletter, eller rynker 😉

Her har du mine fire favoritter:

BobbiBrown

Bobbi Brown, Extra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm, 475 kr., Magasin

Farvet solcreme til tør hud

Et let foundationalternativ til os med tør hud. Bobbi Browns tinted moisturizing balm udjævner hudtonen, giver en smuk glød og tilføjer masser af god SPF. Produktet efterlader dig med gennemfugtet hud hele dagen og har en super holdbarhed. Fantastisk produkt til kvinder med tør hud.

Laura_Mercier

Laura Mercier, Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 – Oil Free, 287 kr., Sephora

Farvet solcreme til fedtet hud

En perfekt hybrid imellem hudpleje og makeup, der hjælper med at kontrollere oliedannelsen i huden, er denne creme fra Laura Mercier. Produktet beskrives som en fremhævning af den naturlige hud, uden den bliver dækket til. Den giver et let hint af farve for et sundt, naturligt og semi-mat look.

Et perfekt produkt til den mere olierede eller kombinerede hud, da den er oliefri.

Tarte

tarte, BB Tinted Treatment 12-Hour Primer Broad Spectrum SPF 30, 235 kr., Sephora

Primer, anti-age og farvet solcreme i én

Tartes version indeholder en innovativ BB-formel, der fletter hudpleje sammen med makeup på smukkeste vis. Produktet fungerer som en primer, dagcreme, solcreme, let foundation og så er den også en anti-age behandling. Et godt alt i en-produkt, der kommer til at fungere for alle. Produktet er uden olie, og kan derfor også bruges til mere olieret hud.

SUNSHINE DD Cream SPF 30 - 01 Very Light

Sunshine DD Cream SPF 30, 95kr., KIKO MILANO

Budget-venlig farvet solcreme til alle

Farvet, multifunktionel farvet solcreme, spækket med SPF 30 og vitamin C. Produktet tilføjer huden let dække, og ligger sig som et andet lag hud. Fordelene ved produktet er SPF parret sammen vitaminer og den lette følelse, der er perfekt her til sommer.
Nem at påføre både med hænder, børste og makeupsvamp, og har en handy øjen-dråbe applikator.

SUNSHINE DD Cream SPF 30 – 01 Very Light