Better Together er et helt enestående samarbejde, mellem to af mine favorit makeup ikoner, Kat Von D og Jerrod Blandino, medstifteren af Too Faced. Kollektionen fejrer kærlighed, venskab, og en fælles passion for makeup. Kollektionen er et must-have for den hardcore makeup elsker, og bliver set som et samlerobjekt, der skal være en del af ens makeup samling.
Kollektionen er opdelt i 3 forskellige sæt, og i 3 forskellige størrelser og prisleje.
De indeholder alt hvad du behøver til en sjov, og frygtløs øjenmakeup.

Better Together Ultimate Eye Collection
The Ultimate Eye Collection indeholder en hjerteformet pallet duo, med en side Too Faced- og en anden side Kath Von D øjenskygger. Derudover kommer sættet med en Better Than Sex mascara, verdens mest solgte mascara, og en Tattoo Liner med i pakken. Mascaraen er en af mine absolutte favoritter, da den giver super volume, samtidigt med at den spreder vipperne. Lineren er super nem at arbejde med, kul-sort og glider henover øjet.
En super god deal, en masse fede øjenskygger, og to fantastiske produkter til at afslutte dit perfekte øjenmakeup-look.
Sættet koster 530 kr. i Sephora. 

Better Together Cheek & Lip Makeup Bag Set
Cheek & Lip Makeup Bag Set, er en hjerteformet makeup taske, hvorpå man finder Kat Von D og Jerrod Blandino’s elskede kæledyr på hver sin side. Sættet indeholder fire minis der alle er i eksklusive nuancer, lavet specielt til samarbejdet.
Kat Von D delen af sættet er to rødlige læbestifter, en liquid og en creme/shimmer. Kat Von D er kendt for hendes læbestifter, og disse to er begge fantastiske både i farve og komfort. Too Faced har i sættet en mini pink blush, og en af deres fine Candlelight Glow Highlighting Powders. Blushen har den fineste pinke nuance, der giver kinderne et frisk pust. Det samme gælder for den lækre highlighting powder, der giver max glow til kinderne, der både kan tones op og ned. Allesammen i perfekte taske- og rejsestørrelser. 
Sættet koster 310 kr. i Sephora. 

Better Together Bestselling Duo
Bestselling duo er, som navnet siger, de to brands bestsellende produkter. Den lille pakke indeholder en travelsize Better Than Sex mascara, der er perfekt at have med i tasken til touch-ups. Derudover får man også Kat Von D’s kæmpe bestseller, nemlig hendes sorte Tattoo Liner. Lineren er nok den bedste jeg har brugt til dato, og en mini størrelse er altid god til både tasken og toilettasken, når man skal ud og rejse.
Sættet koster ca. 130 kr. i Sephora