11751044_861029327305887_1521267352_n

Armani luminous silk foundation

Armani laver fantastiske foundations, og denne her er helt sikkert en af dem. Den ligger let og fint over huden, som navnet også siger, er den super silkey og giver en smuk glød. Den findes i 23 forskellige farver. Jeg har altid haft tendens til lidt tør hud, og det synes jeg virkelig den, er optimal til. Den fugter rigtig godt og giver liv og glød til ansigtig. Den kan sidde alene, eller børstes over med en let pudder for ekstra holdbarhed i t-zonen. Foundationen tørrer matte op.

Købes: HER

*

YSL Le Teint Touche Éclat foundation

Den her foundation ligger som den anden super fint og let over huden. Den kan være fin og let eller bygges op til en mere fuld dække. Den giver en smuk sommerglød, rigtig god til at pifte hverdagslooket lidt op! Den kommer i 16 forskellige farver. Den er fugtgivende og har derfor tendens til at skinne lidt mere. Børst over med en transparent pudder, for at give ekstra holdbarhed, og for at sikre den til huden.

Købes: HER

*

YSL Fusion INK foundation

Den her foundation er meget speciel, i forhold til, hvad jeg har prøvet førhen. Den ligger super lækkert og let over huden. Når man først påfører foundationen på huden føles det som silke, den er matte og har et creme til pudder finish. Den findes i 21 forskellige farver. Den kan sagtens sidde alene, da det er en pudderet formular dog, vil jeg altid pudre lidt de steder, hvor jeg kan have tendens til at fedte/skinne i løbet af dagen.

Købes: HER

Alle 3 er skønne foundations til det varme sommervejr og ikke mindst til bryllupper! Armani er en af de bedste og mest brugte foundations i branchen, og bruges verden over af kendis makeup artister.