ode-to-blunt-hair-cuts

Efter adskillige år, hvor langt hår har domineret, er det tid til at lade lokkerne falde til fordel for en stilfuld page. Hvem gider også have alt det hår hængende i nakken, når solen brager ned over os, i de kommende sommerstunder? Flere og flere stjerner lader lokkerne falde, og viser nu deres smukke page frem på den røde løber. Her har i mine top 5 page-stunder, fra den røde løber.

Nr. 5
Jennifer Lawrence

Jennifer rockede en blond page på den røde løber i Madrid, til premiære på ‘The Hunger Games: Mockingjay, Part 2’, tilbage i slut 2015. Kombineret med en rå blondekjole, gør Jennifer den lækre page rå, på hendes helt egen måde.

Get the look: Giv dit hår noget tekstur med en saltvandsspray, og føntør produktet ind i nyvasket hår. Lav de fine bølger med dit klattejern, for at gengive det rå look. Brug derefter en god hårlak og giv dine rødder et løft med lakken.

Nr. 4
Emma Stone

Emma Stone har altid været kendt for de store øjne, og det røde hår. Her rocker hun en gylden rød page, med fine krøller, til sidste års Golden Globes. Emma har kombineret de røde lokker med sorte smokey eyes og en feminin gulvlang kjole.

Get the look: Krøl dit hår let med et krøllejern. Skift imellem hvilken vej du kører håret, det vil sige kør det skiftevis imod ansigtet og væk fra ansigtet. Dette giver et mere afslappet look, og sørger for at krøllerne ikke bliver for ensartet. Afslut med hårlak, så krøllerne holder hele dagen.

Nr. 3
Lily Collins

Lily Collins bærer uden tvivl en af mine yndlings pager. De mørke lokker kombineret med hendes lange vipper og buskede bryn, gennemfører hendes look til UG. Lily ses her på den røde løber til Glamour’s Women of the Year Awards. Røde læber, gyldne øjne og rosa kinder, sammensat med en smuk gulvlang ‘naked dress’.

Get the look: Start ud med en saltvandsspray i tørt hår. Brug dit glattejern til at lave bølgerne, og glat enderne. Dette giver illusionen af mere naturlige krøller. Giv krøllerne en ekstra lækker finish med en mousse, og shinespray. Afslut med hårlak, for at holdbarheden er i top.

lily-collins1

Nr. 2,
Kylie Jenner

Kylies smukke glatte page, blev vist frem til dette års Met Galla, kombineret med et lækkert gyldent smokey eye og nude læber. Kylie er efterhånden blevet kendt som pigen med de mange frisurer, hvor hun både har båret grønt, blåt, ferskenfarvet og regnbuefarvet hår. Det går ikke stille for sig, og du ser sjældent Kylie Jenner på den røde løber, uden en ny frisure. Kylie har sammensat den glatte page og naturlige makeup, med en gulvlang Balmain kjole, hvor der ikke er blevet sparet på bling.

Get the look: Glat håret med dit glattejern, og slik eventuelle ’strittere’ ned med en let gele. Sørg for at klatte enderne af håret ind imod ansigtet. Afslut håret med en shinespray, for at opnå det flotte skær.

Nr. 1,
Gigi Hadid

Gigi Hadid ankom til dette års AMA’s med den lækreste, tilbageslikkede page. Hvor smuk er hun ikke med det korte hår? Gigi bar en smuk hvid kjole, en lys og lækker makeup, til at komplimentere den nye klipning. En topmodel som Gigi kan bære det meste hår, men jeg må godt nok sige at det her er en favorit.

Get the look: Spray håret med en saltvandsspray og føntør produktet ind. Glat håret efter med dit glattejern og glat spidserne ind imod ansigtet. Påfør en mousse til både rødder og længder, efterfulgt af en let gele. Kør fingerne igennem håret, og slik det tilbage. Afslut med en hårlak, for at holde på de ‘adskillede totter’ og tilbageslikkede look.

Gigi_Hadid_short_hairstyle_trick