cato05

Bruger du den samme hudpleje og makeup hele året rundt? Da kulden allerede er ankommet, kan det være en rigtig god idé, at lave et par småjusteringer i din hudpleje-routine. Både din hud og temperaturen udenfor ændrer sig, og har forskellige behov igennem de forskellige årstider. I disse næste måneder, har huden brug for intens fugt og pleje. 

s1705839-main-zoom

More Coverage in Your Foundation
Jeg er normalt ikke tilhænger af dækkende foundations, da de hurtigt kan komme til at se makeuppet ud. Med vinterkulden kommer den rødmossede hud for mange kvinder, der er derfor brug for lidt ekstra dække i vores foundations. Gå efter et produkt med en masse fugt, så at den ikke sætter sig i tørre spots. Påfør med en makeupsponge, for et naturligt look.
Begge foundations har smuk dække, massere af fugt og lægger sig fint henover huden. Uden tvivl mine favoritter, og dem jeg vil række efter denne vinter. 

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, 400 kr. hos Magasin 
Erborian BB Créme, ca. 280 kr. hos Sephora 

0270146005_1_100011

Blush & Bronzer in Creams
Drop pudderne, og udskrift dem med creme produkter. Brug lidt creme blush for en sund glød, eller en creme bronzer for at varme din blege vinterhud op. Creme produkter er gode, fordi de holder på fugten i huden, samtidigt med at de er mere naturlige og giver smuk glød. Brug en makeupsponge til at påføre produkterne, for et naturligt blended look.
& Other Stories laver en masse lækker makeup, og den her creme blush er en af mine favoritter. Den giver massere af glød, med den smukke peach farve.
Chanel Soleil Tan de Chanel, er gået hen og blevet en favorit verden over. Den smukke creme bronzer har den perfekte farve, og blender henover huden som en drøm. Et must-have denne vinter.
& Other Stories Cheek & Lip Ting, 125 kr. hos & Other Stories
Chanel Soleil Tan de Chanel, 350 kr. hos Magasin & Matas

yg_radianceoil_01

Add a Face Oil
En olie sammen med din dagcreme kan være en rigtig god investering i de koldere måneder, for at give huden et ekstra boost. Jeg bruger 2 forskellige olier – en morgen og aften, for maksimal fugt, til min meget tørre hud.
Hvis din hud er mere kombineret/fedtet, skal du ikke være olie forskrækket. Brug gerne en olie om aftenen, og lad den fugte din hud natten over. Olien fra Supermood er for mig den perfekte olie under makeup, da den gennemfugter huden og giver en masse glød.
Kiehls laver meget af min favorit hudpleje, og den her aften olie er ingen undtagelse. Med en lækker beroligende duft af lavendel, er olien perfekt at påføre inden sengetid, så den kan fugte natten over. 

Supermood Radiance Oil, ca. 300 kr. hos Supermood
Kiehls Midnight Recovery Concentrate, 295 kr. (30ml) hos Magasin 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Double Protect With a Body Oil
En body oil, er essentiel i de kolde måneder. Når du påfører olie på nyvasket og fugtig hud, trænger den hurtigere ind og holder din hud fugtet i længere tid. Hvis din hud er ekstra tør, kan du komme et lag body lotion eller body balm ovenpå olien. De to produkter sammen holder på fugten, og sørger for at din hud vil være blød og gennemfugtet indtil dit næste bad. Jeg er vild med olien fra Xellence og lotionen fra Embryoisse. Begge produkter er lette, samtidigt med at de gennemfugter huden. 
Xellence Nutri Balance Body Oil, 599 kr. hos Xellence
Embryolisse Lait-Créme Concentre Fluid, 299 kr. hos Wega Beauty 

instaglam-compact-deluxe-banana_powder-b-web

Powder for Oily Skin (If needed)
Hvis du har en meget skinnende t-zone, kan pudderen ikke altid være lige nem at droppe. Pudderne med hudfarver kan hurtigt komme til at give et makeuppet look, så gå derfor efter en translucent eller lys/gul pudder.
Børst produktet i t-zonen, med en let hånd og tag den evt. med i tasken til touch ups.
Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder, 595 kr. hos Magasin