1912aa122f0493a493510d63518bfb61

Som beauty blogger afprøver/tester man rigtig mange produkter på en daglig basis, og skifter heletide både sin hudpleje – og makeup rutine ud. Af og til kan man komme til at tilsidesætte – og ligefrem glemme, sine all time favoritter!

Jeg har samlet et par trusty old favourties, som jeg bruger på en daglig basis. Dvs. Produkter jeg ved jeg kan stole på, der holder hele dagen.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Den her mascara, er guld værd. Den er efter min mening en af de bedste på market, og hver en krone værd.
Den spreder vipperne like no other, giver fylde og ikke mindst længde. Derudover holder den hele dagen, og er perfekt til enhver anledning.
Helt sikkert et produkt jeg skal have hænderne på igen, så snart jeg kommer forbi en Sephora 😉

MAC Mineralize Blush
De her blushes er ikke til at sætte en finger på. De afgiver smuk pigmentering, smelter ind i huden og
giver massere af glød – uden shimmer. Den er en del af min daglige rutine, og bliver nævnt alt for lidt!

Too Faced Chocolate Soleil Bronzing Powder
Too faced laver mange af mine favorit produkter, men den her står højt på listen. Produktet blender så smukt ind, har den perfekte ‘kolde’ farve og så dufter den af chokolade 😉

Produktet kommer i 3 nuancer, så der er noget til alle hudtoner.

Urban Decay All Nighter Setting Spray
Produktet alle kvinder burde eje. Den smelter makeuppen sammen, fjerner det pudrede look, man af og til får og så holder den makeuppen hele natten. Et MUST HAVE.

YSL Touche Éclat
Mange tror det er en concealer – det kan man også bruge den til tildels, men det er faktisk en highlighting pen. Dvs du skal fremhæve dine ansigtstræk med den. Jeg mikser den med min concealer under øjnene – den har en fantastisk effekt på mørke rande, og lysner området smukt og elegant.