facetune-2 facetune

Jeg har – som mange andre piger – en helt speciel kærlighed til undertøj. Dem som har kendt min længe ved, at jeg især har henkastet den kærlighed til Calvin Klein undertøj, da jeg bare synes det er dem der gør det bedst, både i forhold til kvalitet, udseende og pris.
Udvalget af undertøj i Viborg er ikke det bedste, så når jeg skal have nyt undertøj, er der ingen tvivl om hvor jeg tager hen. Wunderwear findes over hele landet, og har altid alle nyhederne fra favoritten Calvin Klein – og så bliver det jo ikke meget bedre. Udover undertøj finder du også alverdens nattøj, til enhver smag. Calvin Klein når ud til et kæmpe publikum med deres kollektioner, med noget til alle aldersgrupper. Jeg har selv en lillesøster der bruger alle sine lommepenge inde i Wunderwear, hver gang Calvin Klein udkommer med en nyhed.

Jeg har i dag 3 forskellige bh’er og 2 sæt nattøj og en lækker trøje jeg vil dele med jer.

calvinklein-sportsaet

The Lace Bra (1)
Den smukke nude/sorte blonde bh fra Calvin Klein, er et must have, til dig der elsker blonder. Bh’en er for mig the best of both worlds, da den blander det sexede med det søde. Den lukkes foran, hvilket gør den super komfortabel, både henover skulderne og bagpå ryggen. Super smuk bh, som jeg absolut elsker. 

The Classic Black (2)
Den klassiske sorte bh, er noget vi alle skal eje mindst 1 af. Det er en klassisk go-to bh til alle anledninger, og denne skønhed er ingen undtagelse. Med smukke detaljer rundt om skålen og et flot løft til brystet, er denne sag gået hen og blevet en af mine mest brugte bh’er. 

The Sporty Bra
Denne sorte bh med cool grå detaljer, er perfekt til det yngre publikum, eller dem der godt kan lide et mere sporty udtryk, i deres undertøj. En perfekt hverdags bh der er super behagelig at have på, og som samtidigt ser cool ud. Jeg har brugt den super meget, og synes det er den perfekte ‘afslappede’ bh. (ikke vist på billedet)

*

Beautiful Blue 
Det smukke blå nattøj sæt fra Calvin Klein, talte til mig med det samme, jeg så det hænge inde i butikken. Det er det absolut blødeste stof du kunne forstille dig, super smukt med gennemsigtige detaljer og perfekt til at tulle rundt i derhjemme – især nu hvor mørket falder på. Et perfekt sæt at ønske sig til jul. (ikke vist på billedet)

Sporty Everday Suit (5+6)
Dette skønne sorte ‘nattøj’ sæt, er nok mit mest brugte, da jeg også bruger det til hverdag. Jeg synes sættet er super cool og er noget jeg ville bruge det til at træne i, og tage på i skole. Et rigtig godt sæt, som man kan få tonsvis af brug ud af – og så matcher det den sporty bh! 

*

The Grey Calvin (7)
Den klassiske Calvin Kelin t-shirt, med deres fine logo på maven, er et must-have til Calvin Klein fans. En top jeg ville bruge som nattøj, træningstop og til hverdagsbrug. Den findes både i sort og grå, og har et super flot snit, der går at trøjen er rigtig pæn på. Et godt ønske til jul, alle ville blive glade for. 

*

Hop ind på Wunderwears website HER, og find en butik nær dig!