IMG_8588

IMG_8589
Yves Rocher har lanceret en ny række produkter, til deres Les Plaisirs linje. Serien er opdelt efter 3 temaer, der matcher vores forskellige sindsstemninger: Relaxing, Energizing & Sensual.

Jeg har testet 4 af de 9 produkter; Shower Oil, Body Lotion, Sugar Scrub og deres Shower Gel. 

Find hele produkt serien HER.

Shower Oil – 55kr, 200ml
Sæbe kan nogen gange virke udtørrende på tør hud, og så kan en shower oil være et super godt alternativ. Denne shower oil blødgør huden, uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Et kæmpe plus er at man ikke nødvendigvis behøver at putte bodylotion på bagefter, alt afhængig af hvor tør din hud er!

Body Lotion – 59kr, 390ml
Hvis du har rigtig tør hud, kan det være en god ide at komme et lag body lotion eller body balm ovenpå olien. På den måde låser du fugten inde og din hud vil være lækker og blød indtil næste bad. Denne lotion er let, nem at påføre og efterlader ingen fedtet fornemmelse. 

Sugar Scrub – 99kr, 150ml
Denne suger scrub er super blødgørende, og dufter som en drøm (Manderin, lemon & cedar). Sukkeret polerer huden og efterlader den silkeblød. Det her produkt er nok min favorit af alle! Jeg har prøvet mange scrubs – både salt og sukker – men har aldrig prøvet en konsistens så blød som denne. Helt klart en must have til pengene!!

Shower Gel – 39kr, 400ml
Hvis shower oil ikke lige er dig og du leder efter en god gel, er du kommet til det rigtige sted. Super lækker gel der dufter som en drøm og efterlader huden lækker og ren. 

Perfekte værtindegaver, eller til lækker selvforkælelse.  

Jeg har været så heldig at prøve 4 af de 8 dufte:

Lavendel & Blackberry – Relaxing 
Den klassiske afslappende lavendel, ført sammen med brombær på smukkeste vis.
Selvom du måske ikke er den største fan af lavendel, ville jeg helt klart give den her et skud. Kobinationen af de to udgør en lækker, sød og let duft.

Manderin, lemon & cedar – Energizing
Nok min yndlings duft af dem alle. Et friskt pust af citrus, med undertoner af træ. Helt vildt lækker og frisk i badet, og kan duftes på kroppen længe efter. 

Lemon & Basil – Energizing
Igen et friskt pust af citrus, med et lækkert hint af ’sød’ basilikum. Perfekt duft til sommer!

Coconut – Sensual
Er du fan af kokos, er den her lige noget for dig. Den leverer kokos på lækreste vis, uden at den går hen og bliver for tung.

***

Hvordan slapper I bedst af?
Mangler du værtindegaven eller gaven til mor i sidste øjeblik, er de her produkter perfekte. Det kan kun falde i god smag 😉 

Find alle produkterne fra Yves Rocher Les Plaisirs HER.